ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα πάντα για Νέα Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα: Ενημέρωση, Φαγητό, Πρωτομαγιά. Βρείτε αμέσως όλα: Ειδήσεις, ΑΕΚ, Εστιατόρια, Καφέ, Πανηγύρι, Εκδηλώσεις, Αγορά

Οι εκδόσεις «Ορίζοντες…»  καλύπτουν τον εμπορικό, διαφημιστικό και επικοινωνιακό χώρο, παρέχοντας υπηρεσίες, εκδόσεων, διαφήμισης και προώθησης καθώς και γενικότερα θέματα επικοινωνίας. Αποτελούν δραστηριότητα του ομίλου εταιρειών KOSMON, που από το 1986 δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και της Επικοινωνίας.

Οι εκδόσεις «Ορίζοντες…», αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία των ιδρυτών τους (Διευθυντές σύνταξης σε Πανελλαδικά περιοδικά και μέλη της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Τύπου), δραστηριοποιούνται στους δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας τα τελευταία 26 χρόνια (από το 1991) με την έκδοση οδηγών αγοράς, θεματικών οδηγών (εκπαίδευσης, διασκέδασης κ.α.) και μηνιαίων εφημερίδων.  Τα τελευταία χρόνια επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και σε άλλες περιοχές.

Η εφημερίδα «Ορίζοντες ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ» κυκλοφορεί κάθε μήνα σε χιλιάδες αντίτυπα και  μοιράζεται δωρεάν, πόρτα – πόρτα στον ενιαίο δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.orizontes.gr, παρουσιάζονται καθημερινά τα τοπικά νέα – ειδήσεις, προβλήματα και η τοπική αγορά. Επίσης περιλαμβάνονται όλες οι πρόσφατες έντυπες εκδόσεις σε ηλεκτρονική μορφή. Οι εκδόσεις «Ορίζοντες…» συνεχίζουν να αποτελούν σταθερή αξία στα τοπικά δρώμενα όσον αφορά την ενημέρωση και τη διαφήμιση, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων επιχειρήσεων και χιλιάδων αναγνωστών.

Τα πάντα για Νέα Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα: Ενημέρωση, Φαγητό, Πρωτομαγιά. Βρείτε αμέσως όλα: Ειδήσεις, ΑΕΚ, Εστιατόρια, Καφέ, Πανηγύρι, Εκδηλώσεις, Αγορά